Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Ε Σ
Your Cart

Όροι και Προϋποθέσεις

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.homeitems.gr της KM TRADING COMPANY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.homeitems.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

 
Η ιστοσελίδα www.homeitems.gr  είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας KM TRADING COMPANY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε με ΑΦΜ 801522698 , ΔΟΥ:Γ' Πατρών, με δραστηριότητα το <<Γενικό Εμπόριο Λευκών Ειδών>>. ΓΕ.ΜΗ: 158449916000


Πάγιος σκοπός της KM TRADING COMPANY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ( e-shop ) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά. Στην ιστοσελίδα μας ( website ) δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να ενημερώνονται για το υπάρχον απόθεμα στο φυσικό μας κατάστημα KM TRADING COMPANY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας εξυπηρετείται αποκλειστικά και μόνο από δική του αποθήκη.

 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της''KM TRADING COMPANY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε'' και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων , κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει σύμβολα KM TRADING COMPANY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε  είναι σήματα ή καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται στον παρόν κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.